Tietoa meistä

Sormisyötävät, salaatit, kakut sekä leivokset - rakkaudellamme sinulle luotuja 


Pieni historiikki yrityksestämme


Haluamme auttaa sinua tekemään tärkeästä päivästäsi kauniin ja suunnitella kanssasi juuri sinulle sopivan menun - oli kyse sitten häistä, syntymäpäivistä tai vaikkapa illanistujaisista rakkaiden ystävien seurassa.

Ruoanlaiton, leivonnan ja tuotosten tarjoilemisen ollessa aina lähellä sydäntämme päätimme perustaa catering-palveluja tarjoavan perheyrityksen, Eatit Oy:n, laajentaen näin toimintaamme epävirallisesta tuotekehittelystä viralliseksi osakeyhtiöksi sekä loimme Cakeit-aputoiminimen makeiden jälkiruokien brändiksi sekä verbaalisesti havainnollistamaan yrityksemme tuottavan niin suolaisia kuin makeita pitopalvelun tuotteita. Remontoimme kotimme alimman kerroksen yrityksen tiloiksi vuoden 2019 aikana ja aloitimme toiminnan vuoden 2020 alkuvuodesta.

Yrityksemme Eatit Oy on perustettu vuoden 2018 joulukuussa. Nimen "Eatit" sai tosin jo vuonna 2014 Artun (yrityksen perustaja) intohimoinen projekti, jonka tarkoituksena oli luoda maailman ravitsevin "on-the-go" -ruoka-annos, täytetty leipä, joka sisältäisi ihmiselle kaikkia välttämättömiä mikroravintoaineita vähintään 100%:a päivittäisen saannin vertailuarvosta vain luonnollisia raaka-aineita käyttäen.  Aloittaessaan hän ei tiennyt onko tuotetta ylipäänsä edes mahdollista kehittää käytännössä. Tuotteen kehitystyössä auttoi Artun tyttären, Amelien, kummisetä Kari. Kyseisen tuotteen innovatiivinen kehitystyö tuotti kahdeksan vuoden aikana lukuisia onnistuneita prototyyppejä siinä mielessä, että tuote oli mahdollista toteuttaa käytännössä. Viimein leipä valmistui - tosin ihmesen, pienen ihmeen, muodossa, joka on ollut jatkuvassa on-the-go -liikkeessä tajuamattaan sitä itse. Nykyään Arttu ei ole enää mukana yrityksen toiminnassa ja yritystoimintaa pyörittää Nina.

Yrityksessä niin kakut ja ruuat loihtii Nina. Kakkujen ja makeiden tuotteiden, huikeiden sokeristen taideteosten suunnittelu ja luominen, tapahtuu kahden vuosikymmenen kokemuksella itseoppineen ja lahjakkaan kakkutaiteilijan, Ninan, käsissä. Ninan säntillisyys, loistavat kädentaidot ja kyky syventyä jokaiseen luomukseensa yksilöllisesti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten sekä intohimoinen oppimisen halu kehittyä kakkutaiteilijana näkyvät hänen jokaisessa visuaalisesti häikäisevässä ja taatusti herkullisessa teoksessaan, joilla hän haluaa ilahduttaa asiakkaitaan.

Ninan tytär , Alina, ja poika , Aatu, puolestaan auttavat hakemalla tarvittavia raaka-aineita Liedon lähikaupoista sähköisillä skuuteilla. Alina auttaa myös muissa yrityksen tehtävissä.

Rakkaus taiteelliseen käsityöhön ja luovuuteen näkyy ja maistuu Ninan luomuksissa, joita kehitellään jatkuvasti toiveitanne kuunnellen. Käytämme tuotteissamme vain aitoja raaka-aineita. Itsepoimituista marjoista Ninan äiti, Tuija, taikoo hillot, joita käytetään kakuissa. Ninan isä , Heikki, on puolestaan autellut siellä sun täällä ja jotkin tuotteisiin käytettävistä raaka-aineista tulevat Ninan vanhempien omalta kasvimaalta. Perheyrityksemme haluaa tarjota sinulle laadukasta ruokaa ja yksilöllisiä, maistuvia kakkuja - rakkaudella.