Tietoa meistä

Sormisyötävät, salaatit, kakut sekä leivokset - rakkaudellamme sinulle luotuja 


Pieni historiikki yrityksestämme


Haluamme auttaa sinua tekemään tärkeästä päivästäsi kauniin ja suunnitella kanssasi juuri sinulle sopivan menun - oli kyse sitten häistä, syntymäpäivistä tai vaikkapa illanistujaisista rakkaiden ystävien seurassa.

Yrityksemme Eatit Oy on perustettu vuoden 2018 joulukuussa. Nimen "Eatit" sai tosin jo vuonna 2014 kunnianhimoinen projekti, jonka tarkoituksena on luoda maailman ravitsevin "on-the-go" -ruoka-annos, jonka ympärille yritystoimintaa alettiin rakentaa. Aloittaessamme emme tienneet onko tuotetta ylipäänsä edes mahdollista kehittää käytännössä. Kyseisen tuotteen innovatiivinen kehitystyö on kuitenkin tuottanut tuloksekkaasti useita onnistuneita prototyyppejä viimeisten kahdeksan vuoden aikana, jotka tosin kaipaavat vielä viimeistelyä merkittävien ominaisuuksien osalta ollakseen myyntikelpoisia. Toivomme saavamme pitkän kehittelyn seurauksena tuotteen julkaistuksi vielä tulevaisuudessa.

Ruoanlaiton, leivonnan ja tuotosten tarjoilemisen ollessa aina lähellä sydäntämme päätimme perustaa catering-palveluja tarjoavan perheyrityksen, Eatit Oy:n, laajentaen näin toimintaamme epävirallisesta tuotekehittelystä viralliseksi osakeyhtiöksi sekä loimme Cakeit-aputoiminimen makeiden jälkiruokien brändiksi sekä verbaalisesti havainnollistamaan yrityksemme tuottavan niin suolaisia kuin makeita pitopalvelun tuotteita. Remontoimme kotimme alimman kerroksen yrityksen tiloiksi vuoden 2019 aikana ja aloitimme toiminnan vuoden 2020 alkuvuodesta.

Yrityksessämme kakkujen ja makeiden tuotteiden, huikeiden sokeristen taideteosten suunnittelu ja luominen tapahtuu kahden vuosikymmenen kokemuksella itseoppineen ja lahjakkaan kakkutaiteilijan, Ninan, käsissä. Ninan säntillisyys, kyky syventyä jokaiseen luomukseensa yksilöllisesti pienimpiäkin yksityiskohtia myöten ja intohimoinen oppimisen halu kehittyä kakkutaiteilijana näkyvät hänen jokaisessa visuaalisesti häikäisevässä ja taatusti herkullisessa teoksessaan, joilla hän haluaa ilahduttaa asiakkaitaan.

Suolaisen ruoan puolestaan taikoo Ninan puoliso, Arttu, jonka intuitiivinen taito kehitellä ruokia on vertaansa vailla. Raaka-aineiden valinta ja annosteleminen tapahtuvat ainutlaatuisen intuition kautta synnyttäen mieltä ja kehoa nostattavia makuaistimuksia. Arttu löysi valittunsa Liedosta pyörittyään ensin ympäri maailmaa ja tuo sieltä mukanaan ripauksen makua ja sävyä erinäisiin yrityksen tarjoamiin ruokalajeihin.

Rakkautemme ruokaan ja luovuuteen näkyy ja maistuu uniikeissa tuotteissamme, joita kehittelemme jatkuvasti toiveitanne kuunnellen ja niitä  parhaamme mukaan täyttäen. Käytämme tuotteissamme vain aitoja raaka-aineita. Hillot ja kastikkeet ym. teemme alusta alkaen itse kehittelemillämme resepteillä. Perheyrityksemme haluaa tarjota sinulle laadukasta ruokaa ja yksilöllisiä kakkuja - rakkaudella.